Kavitációs ultrahang kezeléssel egybekötött Fogyasztó masszázs 

 
ULTRAHANG TECHNOLÓGIA A NON-INVAZIV ZSÍRCSÖKKENTÉS ÉS ALAKFORMÁLÁS

A kezelés ötvözi a modern technológia hatékonyságát és a tradicionális masszázs természetes hatásait.

SEBÉSZKÉS HATÉKONYSÁGÁVAL A MŰTÉT KOCKÁZATA NÉLKÜL


Az ultrahangos kavitáció az orvos-esztétika egyik leghatékonyabb és legújabb vívmánya.
A kavitációs zsírbontás egy olyan non-invazív beavatkozás, melynek során nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírsejtjein belül mikro buborékokat hoznak létre, melyek a több fázisú behatás révén növekednek és csökkennek, végül szétpukkannak. Az ily módon folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a kiválasztó szervekhez kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből.

A kavitációs zsírbontás ajánlott az enyhén túlsúlyos vagy a túlsúlyos csoportba tartozóknak, amennyiben szeretnének megszabadulni a nemkívánatos lokális zsírrétegtől. A kezelés során alkalmanként 2-3 centiméter is "leolvadhat" a problémás testrészről (has, csípő, comb, "lovaglónadrág", fenék, vagy a felkar területén).Nyirok irányú masszázzsal, moxa terápiával, testtekercseléssel kiegészített kezelés segít abban, hogy a fellazított zsírsejt-tartalom valóban hatékonyan távozzon a szervezetből.

Szemelőt tartva a minőséget és a hatékonyságot:
- Minőségi hatóanyagok (német, osztrák anyagok)
- 10 éves szakmai tapasztalat, folyamatos továbbképzés
- Fejlett modern technológia, működőképes alternatíva (minőségi gépek)


                    

Eredmények:

1.    Tartós zsírbontó hatás
2.    Intenzív cellulit kezelés
3.    Feszes és rugalmas bőr
4.    Végeredmény karcsú  combok,  feszes has és     formás csípő
   
A kezeléssorozat alatt az eredmények maximalizálásának érdekében a következőket kell betartani:

1.    A kezelést követő 3 napban tilos cukor és szénhidrát bevitele a szervezetbe.
1.    Napi 3-4 liter folyadék bevitele szükséges a kavitációs kúrakezelés időtartama alatt.
2.    Ajánlott minimálisan 30 perc mozgást beiktatni a napi programba!
3.    A kezelést követően – annak részeként –nyirokkeringést gyorsító eljárást szükséges végrehajtani, mely segíti a feloldott
       zsírsejtek gyors kiürülését.
4.    Adott testfelületet minimálisan 72 órás pihenés után kezelhetünk újra.
5.    Súlyfelesleg esetén diéta betartása szükséges.

A felszabadított zsírnemű anyagok átalakulása, felhasználása nagymértékben függ a személy zsíranyagcsere-jellemzőitől. Amennyiben a kezelést megelőzően megfelelő támogató diétát és szükség esetén táplálékkiegészítő-kezelést kap a szervezet, akkor a felhasználódó, lebomló lipidek mennyisége megnövelhető,  így minimálisabb réteg fog újra lerakódni.


A kezelést testtájanként végezzük, a napi maximális kezelési idő 60 perc, a kezelt testtájék intenzívebb keringését elősegítő tornát, testmozgást kell végezni – minimális terhelés mellett, de napi több alkalommal, rövid ideig. Az ultrahangos zsírbontás teljesen fájdalommentes, továbbá szemben az invazív eljárásokkal nincs szükség altatásra, érzéstelenítésre és nincs lábadozási idő. A kezelést követően nem marad vissza nehezen gyógyuló seb, a bőrfelület teljesen sima és sértetlen marad. Az alternatív, nem műtéti beavatkozásokkal szemben az ultrahangos zsírbontó kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével éri el hatását. A zsírbontás a zsírsejtek hatékony redukálása következtében jön létre a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül. Ennek köszönhetően a klasszikus műtéti zsírcsökkentő eljárásokhoz hasonlóan, a hatása tartósabb, mivel a zsírszövetek ténylegesen eltávolításra kerülnek.

Még jobb hatást érhetünk el, amennyiben a kezelés közben, vagy azt követően nyirokmasszázzsal is kezeljük az adott területet (vérbőséget okozó krémmel, testtekercseléssel még látványosabb lehet az eredmény).


OROSZ ZSÍRÉGETŐ-CELLULIT MASSZÁZS


Időtartam 40-50 perc köpölyözés és testtekercseléssel együtt  90 perc

Ezt a tipusú masszázst nem ajánlom elsőként kipróbálni annak intenzív jellege miatt, egy - két nem ennyire radikális fogyasztó kezelés után alkalmazzuk ezt a masszázs típust.
A kezelés sajátos intenzítása révén a testnek, szervezetnek szokni kell a behatásokat, mozdulatokat. A masszázs mély nyirokmasszázzsal kezdődik, ami segít az ellazulásban.  Elősegíti a kapcsolatot a masszőrrel, aktivizálja a nyirokkeringést, fokozza a perisztartikus rendszer működését és a negatív nyomásokat, mely befolyásolja a zsírégetést a vízháztartást és a bőr regeneráció képességét. Zsírégető krémeket használunk amelyek növelik a hatást. A masszázs legfőbb célja,a véráram cirkulációjának helyreállítása a zsírsejtek területén, illetve a zsíros réteg területének a csökkentése és a bőr rugalmasságának helyreállítása. A kezelés egyik alappillére a nyirokkeringés mint transzport-rendszer, mely egy komplex anyagcsere folyamat útján segít eltávolítani a zsírsejtek tartalmát a kényes testfelületekről.
Egy kúra 15 alkalom,ami hetente 2-3 kezelést jelent, maximum 3 nap kihagyással. Alkalmanként 8-12mm-s kerületcsökkentéssel számolhatunk optimális esetben,ez kúránként akár két konfekció méret is lehet. A módszer a legnagyobb hatásfokát, megfelelő testmozgással és táplálkozással érhetjük el.


Zsírtörő masszázs


 

időtartam minimum 30 perc (csak a masszázsra vonatkozik) összesített min 90 perc

Rendkívül intenzív, radikális, speciális masszázsfogások segítségével a zsírsejtek tartalmát a kiválasztó rendszer irányában mobilizáljuk a kényes, súlyfelesleggel rendelkező területekről. Fizikai megnyílvánulásai: csökkenő testrész méretek, a zsírsejtek térfogatának redukciója végett. Bőr rugalmasságának, feszességének fokozódása a zsírsavak ürülése miatt, a narancsbőr (cellulit) csökkenése, a fokozott vérkeringés és anyagcsere következtében.

 

Önmagában is hatékony eljárás de intenzív jellege révén csak testtekercseléssel és nyirokmasszázzsal együtt alkalmazzuk a szervezetet ért intenzív ingerek miatt, egy fel és levezető fázisra is szükség van, hogy a kiválasztó és a nyirokrendszer lereagálhassa az őt ért behatást.


Fogyasztó Nyirokmasszázs

 


Időtartam minimum 90 perc

A nyirok masszázs helyesen nyirok drenage egy fizioterápiás eljárás mely a kötőszövetre és azon keresztül a nyirokrendszerre fejt ki hatást és így segíti a nyiroknedvek megfelelő áramlását. Számos ok miatt felhalmozódott nyiroködémákat, anyagcsere problémákat, közvetve keringési gondokat okozhat. Ez a lágy technika meggyorsítja a felgyülemlett folyadék távozását, javítja a nyirokrendszer ellenállóképességét, megszünteti az anyagcserezavarokat, nyugodt idegállapotot eredményez.

A kezelés alkalmazásával megszűnik a szöveti nyirokpangás, az anyagcsere „hulladék”- és salakanyagai pedig hamarabb kiürülnek. A nyirokkeringés segítségével a méreganyagok előbb az érpályába, majd a vér útján a májhoz illetve a vesékhez kerülnek, ahol egyrészt átalakulnak, másrészt kiválasztódnak. Egy hatékony zsírszövetet stimuláló technika ötvözésével kíváló eredményeket lehet elérni a testsúlycsökkentés és a cellulitisz mértékének csökkentése illetve állapottól függően teljes eltüntetése területén is. Mivel a kezelés egy része lokális így szabályozható, hogy melyik testrész legyen intenzívebb vagy kevésbé intenzív hatásnak kitéve így látványos alakformáló hatást érhetünk el. A kezelés személyre szabott az aktuális adottságok és célok határozzák meg a terápia felépítését illetőleg a számos kiegészítő kezelés szükségességét (szauna, testtekercselés, mély meleg terápia, stb).Ultrahangos Zsírbontás

Időtartama 30 perc

A magas frekvenciájú rezgés mikro masszázs hatású mely a sejtek közt hőt termel, elősegítve az intenzív anyagcserét. A kezelés fokozza a sejtfalak áteresztő képességét, mely a zsírsejtek tartalmának csökkenését segíti elő. Fokozódik a sejtek anyagfelvevő képessége mely a felhasznált hatóanyagok intenzív hatását eredményezi. Mivel az ultrahang kezelő fejének fókusza a szövetek alatt körülbelül egy centiméterre van, így a hatóanyag célzottan a problémát okozó területen fejti ki hatását.

Komplex kezelés részeként rendkívűl hatásos.

Ez egy teljes mértékben fájdalom mentes eljárás viszont a fizikai behatás, azaz a masszázs illetve a vákum köpölyös kezelés nélkűl önmagában korlátozottabb eredmény érhető el mivel a lebontott zsírsejtet alkotó tartalom nincs olyan intenzíven mobilizálva mint az összetett kezeléseknél.

Azoknak ajánlom önmagában akiknek kisebb a fájdalom tűrő képességük. Látványos hatásfokkal azonban az összetett, masszázzsal vagy köpölyözéssel kiegészített kezelés alkalmával fejti ki hatását.


Bővebben az alkalmazott kiegészítő kezelésekről a "Hatékony fogyasztó masszázs" menüpont alatt talál információkat.

  Tovább lépés >     Hatékony Fogyasztó masszázs


Fontos megjegyezni hogy csodaszer nem létezik mindenféle technika, eljárás a kezelt egyén erőfeszítéseit hatványozzák, sokszorozzák meg. A túlsúly vagy cellulitisz az illető adottságai és életmódjának eredményét tükrözik és a tartós változás záloga a célhoz szükséges életmód váltás. Ellenkező esetben a változás nem lesz tartós.